Inschrijvingsformulier voor Stoomtechniekdag 2020 van 7 oktober 2020

Aankondiging, toegangsvoorwaarden en agenda vindt u op www.energik.be/act--stoomtechniekdag2020

 

(straat):
:
:
:

Ikzelf of mijn bedrijf is (facultatief):

Aanbieder (energieleverancier, energietechnologie, energieproducten, energiediensten, )
Studiebureau, projectontwikkelaar, consultant, ...
Eindgebruiker eindklant van energiediensten, -producten en -installaties.
Ik ben dus geen aanbieder van energiediensten, -consulting, -producten of -installaties

Student
Andere

Ik ben lid van (facultatief):

       

 

Ik heb een kortingbon
Vul hieronder je kortingcode in.

 

(maximaal 250 tekens)

Ik ga akkoord met de registratie van mijn gegevens voor de afhandeling van mijn aanvraag en de archivering door Energik voor een onbepaalde termijn, in elk geval tot verstrijking van de wettelijke termijnen voor de bewaring van facturen en bestelbonnen. Behoudens administratieve redenen en de opmaak van een aanwezigheidslijst voor de bedoelde activiteit en om mij in kennis te stellen van toekomstige activiteiten van Energik, mogen bovenstaande gegevens door Energik zelf voor geen andere doeleinden worden gebruikt zonder mijn uitdrukkelijke toelating. Alleen de organisatoren van deze sessie en leden van de Raad van Bestuur van Energik hebben inzage in mijn dossier. Ik kan op elk ogenblik wijziging vragen van de opgeslagen gegevens en na verloop van de vermelde wettelijke termijnen ook de algehele schrapping. Meer informatie vindt u in onze privayverklaring.

Ik ga er bovendien mee akkoord dat mijn gegevens eveneens worden opgenomen in de database van Easyfairs NV. Uw gegevens worden toegevoegd om uw toegang tot het event en het duo event 'Pumps and Valves en Maintenance' in Antwerp Expo te verzekeren. Dit event maakt gebruik van Smart Badge Technology. Door de badgelezers in Antwerp Expo aan te raken met uw 'smart badge', bezorgt u Energik en Easyfairs informatie over de stands die u bezocht. Op basis daarvan stuurt Easyfairs u een overzicht van uw dag en ontvangt u digitale informatie over de exposanten en producten waarin u interesse betoonde. Uw digitale visitekaartje zal ook gedeeld worden met de exposanten waarin u interesse betoonde. Lees meer over hoe Easyfairs NV uw gegevens verwerkt in haar Privacy Policy.

 

Ik wens mij vandaag nog niet in te schrijven voor deze activiteit, maar wens opgenomen te worden op de mailinglist van Energik, teneinde ge´nformeerd te worden over haar toekomstige activiteiten